Aanbieding!
 

Vintage Tractors Kalender 2022

6.99

De Vintage Tractors Kalender 2022 met prachtige foto's van de Vintage Tractors. De kalender start in januari 2022 en loopt door t/m december 2022.

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: CR220249 Categorie├źn: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Vintage Tractors kalender t/m december 2022

Deze prachtige Vintage Tractors Kalender 2022 Carousel is gemaakt van glanspapier en start in januari 2022 en heeft t/m december 2022 een grote mooie foto van de Vintage Tractors met daaronder de beschikbare data van de maand met voldoende ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Vintage Tractors 12 maanden kalender Carousel zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 30 x 60 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de alle data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, het kantoor, het toilet of ergens anders in huis waar deze kalender niet zal misstaan.

Wandkalender met mooie foto's van Vintage Tractors

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen van 30 x 30 cm Vanaf 2022 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van Vintage Tractors, een must voor de echte liefhebber.

Vintage Tractors kalender 2022 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of worden opgehaald na afspraak bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Vintage Tractors kalender 2022 nu in de webwinkel.