Aanbieding!
 

Truckin Along Kalender 2022 Small

6.99

De Truckin Along Kalender 2022 Lang met prachtige afbeeldingen van Truckin Along. De kalender start in januari 2022 met afbeeldingen en notitie ruimte t/m december 2022.

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: 22991079146 Categorie├źn: , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Truckin Along kalender t/m december 2022

De Truckin Along Kalender 2022 Lang is gedrukt op luxueus papier met linnenstructuur, gebruikmakend van originele kunstwerken van; Susan Bourdet. De kalender start in januari 2022 en loopt door t/m december 2022. Elke maand een grote afbeelding van de Truckin Along met daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Truckin Along 12 maanden kalender van Lang zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 19.5 cm breed x 39 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet. Deze kalender is tevens verpakt in bijpassende luxe envelop.

Wandkalender met afbeeldingen van de Truckin Along

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen. Vanaf 2022 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de Truckin Along.

Truckin Along kalender 2022 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Truckin Along kalender 2022 nu in de webwinkel.