Aanbieding!
 

Johnny Hallyday Kalender 2022 A3

7.49

De Johnny Hallyday kalender 2022 start in Januari 2022 en loopt door t/m december 2022

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: DR013 Categorieën: , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Johnny Hallyday kalender t/m december 2022

Deze prachtige Johnny Hallyday Kalender 2022 A3 Dream is gemaakt van glanspapier en start in januari 2022 en heeft t/m december 2022 een grote mooie foto van de Johnny Hallyday met daaronder de beschikbare data van de maand. De teksten op de Johnny Hallyday 12 maanden kalender Dream zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 42 x 30 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de alle data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, het kantoor, het toilet of ergens anders in huis waar deze kalender niet zal misstaan.

Wandkalender met mooie foto's van Johnny Hallyday

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen, vanaf 2022 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van Johnny Hallyday, een must voor de echte liefhebber.

Johnny Hallyday kalender 2022 A3 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of worden opgehaald na afspraak bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Johnny Hallyday kalender 2022 A3 nu in de webwinkel.