Aanbieding!
 

Jensen Ackles Kalender 2022 A3

7.49

De Jensen Ackles Kalender 2022 met prachtige foto's van Jensen Ackles. De kalender start in januari 2022 en loopt door t/m december 2022.

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: DR034 Categorie├źn: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Jensen Ackles kalender t/m december 2022

Deze prachtige Jensen Ackles Kalender 2022 A3 is gemaakt van glanspapier en start in januari 2022 en heeft t/m december 2022 een grote mooie foto van de Jensen Ackles met daaronder de beschikbare data van de maand. De teksten op de Jensen Ackles 12 maanden kalender zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 42 x 30 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de alle data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, het kantoor, het toilet of ergens anders in huis waar deze kalender niet zal misstaan.

Wandkalender met mooie foto's van Jensen Ackles

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen, vanaf 2022 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van Jensen Ackles, een must voor de echte liefhebber.

Jensen Ackles kalender 2022 A3 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of worden opgehaald na afspraak bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Jensen Ackles kalender 2022 A3 nu in de webwinkel.