Great Outdoors Kalender 2022

18.95

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: PRA5786 Categorie├źn: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Great Outdoors kalender t/m december 2022

De Great Outdoors Kalender 2022 Pine Ridge is gedrukt op luxueus papier met linnenstructuur, gebruikmakend van originele kunstwerken van; Darrel Bush. De kalender start in januari 2022 en loopt door t/m december 2022. Elke maand een grote afbeelding van de Great Outdoors met daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Great Outdoors 12 maanden kalender van Pine Ridge zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 34 x 61 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet. Deze kalender is tevens verpakt in bijpassende luxe envelop.

Wandkalender met afbeeldingen van de Great Outdoors

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen van 34 x 30,5 cm. Vanaf 2022 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de Great Outdoors. Voor deze kalender is tevens een prachtige lijst te verkrijgen in 4 verschillende kleuren, deze lijsten zijn een mooie aanvulling in uw interieur.

Great Outdoors kalender 2022 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Great Outdoors kalender 2022 nu in de webwinkel.