A Parisian Life Kalender 2020

13.50

De A Parisian Life Kalender 2019 Graphique met prachtige foto's van A Parisian Life . De kalender start in januari 2020 en loopt door t/m december 2020.

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: 270055 Categorie├źn: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

A Parisian Life kalender t/m december 2020

Deze prachtige A Parisian Life Kalender 2020 Graphique is gemaakt van glanspapier en start in januari 2020 en heeft t/m december 2020 een grote mooie foto van de A Parisian Life met daaronder de beschikbare data van de maand met voldoende ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de A Parisian Life 12 maanden kalender Graphique zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 30 x 60 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de alle data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, het kantoor, het toilet of ergens anders in huis waar deze kalender niet zal misstaan.

Wandkalender met mooie foto's van A Parisian Life

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen van 30 x 30 cm Vanaf 2020 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van A Parisian Life, een must voor de echte liefhebber.

A Parisian Life kalender 2020 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of worden opgehaald na afspraak bij Kalenderwinkel.nl in Hoogland. Hoogland ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de A Parisian Life kalender 2020 nu in de webwinkel.