Aanbieding!
 

365 Days West Highland White Terrier Kalender 2022

6.99

De 365 Days West Highland White Terrier Kalender 2021 Carousel met prachtige foto's van 365 Days West Highland White Terrier. De kalender start in januari 2021 en loopt door t/m december 2021.

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: CR220582 Categorieën: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

De mooiste West Highland White Terrier kalenders bestelt u bij Kalenderwinkel.nl!

Bij een echte West Highland White Terrier liefhebber zoals u mag een prachtige kalender als deze beslist niet ontbreken. De West Highland White Terrier kalender 2022 is voorzien van 13 werkelijk schitterende platen van deze prachtige hond. Veel fokkers en jagers wilden vroeger de witte pups van Cairn Terriers niet gebruiken, maar sommigen juist weer heel graag. Door toedoen van die laatsten is dit ras ontstaan. De West Highland White Terrier behoort tot de groep Terrier. Door zijn kleine, compacte en pittige uiterlijk is hij bijzonder indrukwekkend voor iedereen die hem op zijn pad tegenkomt. Sommige mensen willen na het zien van de kleine, speelse en intelligente West Highland White Terrier geen enkel ander ras meer. Hun hart is gestolen door deze vrolijke en aanhankelijke hond. Is dat ook bij u het geval? Bestel dan direct uw eigen West Highland White Terrier Kalender en geef hem een schitterend plekje aan de wand!

Ideaal als cadeau voor hondenfanaten

Misschien bent u zelf nog geen fan van de West Highland White Terrier, maar kent u iemand die dat wel is. Wat is er dan leuker om deze stoere West Highland White Terrier Kalender aan hem of haar cadeau te doen? De gelukkige ontvanger kan voortaan iedere dag weer genieten van de mooiste afbeeldingen van de leukste en mooiste West Highland White Terrier. Het handige haakje aan de kalender zorgt ervoor dat hij op elke plek netjes opgehangen kan worden. Een aantal populaire plekken hiervoor zijn onder meer de hal, de keuken, het kantoor en het toilet. Verras uw vriend, vriendin, familielid of collega met deze prachtige West Highland White Terrier jaarkalender en bestel hem direct. Kalenderwinkel.nl biedt u hierbij een handige inpakservice. Zo is de kalender direct feestelijk verpakt en kunt u hem gelijk aan de ontvanger overhandigen!

Praktische en overzichtelijke jaarkalender van de West Highland White Terrier

De West Highland White Terrier kalender 2022 is uitgevoerd in een handige vierkante uitvoering en heeft een formaat van 30 bij 30 centimeter (uitgeklapt 30 bij 60 centimeter). Elke maand bestaat uit twee kalenderpagina’s. Bij iedere maand van het jaar is een fraaie foto in de beste kwaliteit toegevoegd van de mooiste West Highland White Terrier. Daarnaast biedt de ruim opgezette datumweergave voldoende ruimte om al uw afspraken, eigen verjaardagen en andere belangrijke momenten op een overzichtelijke wijze te noteren. De belangrijkste feestdagen zoals Koningsdag, Kerst en Pasen zijn al vast voorgedrukt. Deze jaarkalender is dus niet alleen prachtig, maar ook bijzonder praktisch!

Gemakkelijk uw West Highland White Terrier kalender 2022 bestellen bij Kalenderwinkel.nl

Het bestellen van uw nieuwe West Highland White Terrier Kalender voor het jaar 2022 is bij Kalenderwinkel.nl heel eenvoudig. Heeft u uw favoriete artikel voor 17:00 uur besteld? Dan heeft u hem doorgaans al de volgende dag in huis. Haalt u uw kalender liever bij ons op? Ook dat kan natuurlijk, gewoon op onze locatie in Zeewolde . Betalen kan bij ons op diverse manieren, zoals iDEAL, Visa, Paypal en AfterPay.